Voor 23:00 besteld is morgen verzonden!

Vaak Gestelde Vragen (FAQ)

1. Heb ik een account nodig om te bestellen?


Nee, u kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Maar er zijn enkele voordelen als u een account bij ons heeft:

  • Snel afrekenproces
  • Bekijk eenvoudig uw bestelstatus en bestelgeschiedenis
  • Ontvang updates over onze nieuwe releases en speciale promoties2. Welke betalingswijzen accepteert u?


We accepteren alle gangbare creditcards (VISA, Mastercard, Discover, AMEX) en PayPal-betalingen. Maar ook IDEAL en Bancontact.3. Hoe veilig is mijn online bestelling?


Als u online koopt met uw creditcard, wordt al uw informatie ingevoerd op een SSL-beveiligde webpagina. Uw informatie wordt vervolgens SSL-gecodeerd en rechtstreeks naar het netwerk van onze creditcardaanbieder verzonden, waar uw kaart en transactie worden geautoriseerd en goedgekeurd. Uw creditcardgegevens worden niet op onze servers opgeslagen.4. Zijn er wisselkoersen?


Al onze transacties zijn gebaseerd in Euro. Als uw creditcard in een andere valuta is gebaseerd, wordt het totaal van uw bestelling berekend in overeenstemming met de dagelijkse wisselkoers op de datum waarop uw kaartuitgever de transactie verwerkt.5. Kan ik mijn verzendadres wijzigen nadat ik een bestelling heb geplaatst?


Houd er rekening mee dat uw verzendadres niet kan worden gewijzigd nadat de bestelling is verwerkt of verzonden. Werk uw verzendadres bij naar uw woonadres in plaats van uw vakantieadres, aangezien we niet weten hoelang de douane van de bestemming het pakket in de wacht heeft staan.6. Hoe lang duurt de verzending en hoe kan ik mijn pakket volgen?


De levertijd is gebaseerd op de verzendoptie die u heeft gekozen. Zodra de bestelling is verzonden, zullen we uw trackingnummer en trackingwebsite e-mailen. Let er op dat door de Covid-19 situatie verzendtijden eventuele vertraging kunnen oplopen als uw land in "lockdown" gaat.7. Wat moet ik doen als er items in mijn bestelling ontbreken?
Als er nog steeds iets ontbreekt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via Info@volarxl.nl


Als u nog vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met ons op via e-mail

Info@volarxl.nl of stel uw vraag via de chat op onze site.

Gratis Verzending
14 Dagen Bedenktijd
Veilig Afrekenen